Cu diabetul pe munte - CREASTA FAGARASULUI @ CU DIABETUL PE MUNTE – CREASTA FAGARASULUI

Traseul de creasta are intre Turnul Rosu si Cantonul Rudarita, cu toate urcarile / coborarile, aproximativ 80km și o diferența de nivel de 5800m. Trebuie parcurse 8 varfuri de peste 2500m iar altitudinea generala a crestei scade in zona centrala intr-un singur loc sub 2000m. Cel mai inalt varf este Moldoveanul cu 2544m.

Aceasta tura necesită o buna organizare, condiții meteo prielnice și o condiție fizica buna. Traseul montan va porni de la Turnul Rosu si se va termina la Cantonul Rudarita. Traversarea crestei munților Fagaras de la Vest la Est impartind traseul in mai multe segmente. Efortul de parcurgere va fi astfel mai mic. Fiecare segment reprezinta o zi. Durata medie a deplasarii pe zi ar trebui sa fie in general de 5-7 ore. Traversarea crestei Muntilor Fagaras este un efort sustinut pe mai multe zile, unde fizicul trebuie sa colaboreze cu psihicul.

Ne dorim sa strangem fonduri pentru a duce un grup de 10 tineri cu diabet si posibilitati materiale reduse in aceasta provocare.

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

Suma:

0 RON

Pagini fundraising

Daca nu ai invins deja, sigur o vei face!

Ma numesc Aiska, diagnosticata cu diabet zahar tip 1 insulino - dependent!  Imi plac provocarile, accept cu drag aceasta provocare! In ciuda faptului

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Da, pot sa urc pe munte

Da, am dovedit ca pot! Am facut turul Romaniei pe bicicleta, am strabatut Carpatii pe bicicleta, am traversat Romania de la est la vest. Si, DA, am di

1,500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete