Aiska Jennifer Imsirovnic - Da, si eu pot!

Daca nu ai invins deja, sigur o vei face!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ma numesc Aiska, diagnosticata cu diabet zahar tip 1 insulino - dependent! 

Imi plac provocarile, accept cu drag aceasta provocare! In ciuda faptului ca diabetul a aparut in viata mea lupt sa fac tot ceea ce faceam inainte, cred in mine si sunt puternica!

Va multumesc pentru ca sunteti langa mine si printr-o donatie faceti posibila aceasta tura, ma ajutati sa-mi continui visul si sa fiu alaturi de muntii mei dragi. 

Dragi prieteni, sunteti mult mai puternici decat diabetul asa ca sunt sigura ca daca nu ati învins deja, veti invinge cu siguranta orice temere! Sper sa ne intalnim pe munte si legam prietenii stranse si adevarate!

Haideti alaturi de noi si sprijiniti cauza "Da, si eu pot!" 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Da, si eu pot!

Asociatia Da, si eu pot sa lupt cu diabetul a aparut prin aportul a doi oameni obisnuiti. Gabriela-Elena si Cristian Airinei au demarat acest proiect in credinta ca viata oamenilor din Romania se poate schimba, atat timp cat lupti pentru cauza in care crezi.

Cu diabetul pe munte - CREASTA FAGARASULUI

Ne dorim sa strangem fonduri pentru a duce un grup de 10 tineri cu diabet si posibilitati materiale reduse in aceasta provocare.

Traseul de creasta are intre Turnul Rosu si Cantonul Rudarita, cu toate urcarile / coborarile, aproximativ 80km și o diferența de nivel de 5800m. Trebuie parcurse 8 varfuri de peste 2500m iar altitudinea generala a crestei scade in zona centrala intr-un singur loc sub 2000m. Cel mai inalt varf este Moldoveanul cu 2544m.

Buget necesar: 3,000 lei.

CU DIABETUL PE MUNTE – CREASTA FAGARASULUI

Traseul de creasta are intre Turnul Rosu si Cantonul Rudarita, cu toate urcarile / coborarile, aproximativ 80km și o diferența de nivel de 5800m. Trebuie parcurse 8 varfuri de peste 2500m iar altit

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!