Gabriela Elena Airinei - Da, si eu pot!

Da, pot sa urc pe munte

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Da, am dovedit ca pot! Am facut turul Romaniei pe bicicleta, am strabatut Carpatii pe bicicleta, am traversat Romania de la est la vest. Si, DA, am diabet tip 1. 

Acum, pentru ca iubesc muntele, vreau sa strabat creasta Fagarasului. Si nu o voi face singura, vreau sa mearga cu mine tineri ca si mine, vrem sa ducem pe munte 10 tineri cu diabet. 

De ce? Cum de ce? Pentru ca putem, pentru ca suntem puternici si pentru ca vrem sa fim un exemplu. 

Proiectul "Da, si eu pot!" este despre vointa, si noi avem de dovedit ca se poate. 

Va asteptam alaturi de noi, avem nevoie de ajutor pentru a ajuta la randul nostru. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Da, si eu pot!

Asociatia Da, si eu pot sa lupt cu diabetul a aparut prin aportul a doi oameni obisnuiti. Gabriela-Elena si Cristian Airinei au demarat acest proiect in credinta ca viata oamenilor din Romania se poate schimba, atat timp cat lupti pentru cauza in care crezi.

Cu diabetul pe munte - CREASTA FAGARASULUI

Ne dorim sa strangem fonduri pentru a duce un grup de 10 tineri cu diabet si posibilitati materiale reduse in aceasta provocare.

Traseul de creasta are intre Turnul Rosu si Cantonul Rudarita, cu toate urcarile / coborarile, aproximativ 80km și o diferența de nivel de 5800m. Trebuie parcurse 8 varfuri de peste 2500m iar altitudinea generala a crestei scade in zona centrala intr-un singur loc sub 2000m. Cel mai inalt varf este Moldoveanul cu 2544m.

Buget necesar: 3,000 lei.

CU DIABETUL PE MUNTE – CREASTA FAGARASULUI

Traseul de creasta are intre Turnul Rosu si Cantonul Rudarita, cu toate urcarile / coborarile, aproximativ 80km și o diferența de nivel de 5800m. Trebuie parcurse 8 varfuri de peste 2500m iar altit

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!